top of page

Wat is de beste strategie met beleggen?

Bijgewerkt op: 19 jun. 2022

DCA Staat voor 'Dollar Cost Average', wat betekent dat en wat kan ik er mee doen?


Wat is de meest winstgevende strategie?

94% van de Nederlanders weet wat Bitcoin is, dit komt vooral door de enorme volatiliteit die BTC met zich meebrengt, veel mensen worden snel rijk en dit nieuws verspreid zich snel.

Ook is sparen bij de bank geen optie meer voor mensen, sterker nog, men verliest geld met het sparen op de bankrekening door de torenhoge inflatie. Mensen zoeken een nieuwe manier om met hun hard verdiende euro's een passief inkomen te genereren, veel doen dit met traditionele aandelen, ETF's of obligaties, maar een groot deel van de bevolking heeft de vruchten van crypto geproefd, en zien de enorme winsten die mensen thuisbrengen.

Echter mensen die zichzelf meer verdiepen in Bitcoin en haar use-case, zien dat dit een belangrijk deel van onze toekomst kan zijn. Het fiat geld systeem word compleet gemanipuleerd in uw nadeel door centrale bankiers die miljarden verdienen met de print knop. Ook zien we dat regeringen steeds meer macht en restricties invoeren op hun volk, zo liet de minister president van Canada zijn echte kleuren zien toen hij volledige bankrekeningen van mensen bevroor & innam die een vredig protest voerden tegen zijn restricties, met Bitcoin is dit onmogelijk.


Onderwerp wordt vervolgd...

bottom of page